top of page
DJI M300 RTK motor close up shot

SERVICES

CONSULTANCY

De complexiteit van de wet- en regelgeving, snelle technologische ontwikkelingen en operationele uitdagingen maken het voor bedrijven en organisaties moeilijk om te bepalen welke richting zij moeten kiezen om drones te kunnen inzetten. Wij helpen u graag om dit werk uit handen te nemen zodat u zich kan blijven richten op uw werkzaamheden.

ONDERSTEUNING

Het voorbereiden en uitvoeren van een project kan een lang en moeilijk proces zijn. Onze specialisten begeleiden u door het gehele traject en werken samen met u aan een veilige voorbereiding, uitvoering en afronding conform de hoogste standaarden. Vanzelfsprekend adviseren wij u continu over de wet- en regelgeving, techniek en de klantvraag. 

Samen komen we verder.

TECHNIEK
 

De techniek achter drones, payloads en randapparatuur wordt steeds complexer en geavanceerder. Zo neemt ook de hoeveelheid en complexiteit van de datastromen toe. Wij geven onafhankelijk advies en helpen u met de technische vraagstukken, zodat u een duidelijk beeld heeft van uw materiaal. Tevens kunt u bij ons terecht voor technische keuringen en analyses. 

CURSUS EN TRAINING

Om te kunnen voldoen aan de eisen die worden gesteld door de autoriteiten is het van essentieel belang dat uw personeel getraind is op het uitvoeren van verschillende operaties met drones. Wij bieden cursussen en trainingen op maat om ervoor te zorgen dat uw personeel klaar is voor het uitvoeren van complexe operaties. Bij ons, of bij u op locatie.

bottom of page