top of page

Vortex Technology Services sluit partnerschap met FlyabilityVortex Technology Services is een samenwerking aangegaan met de Zwitserse fabrikant Flyability.

Flyability staat bekend om vernieuwende en innovatieve indoor inspectie drone, de Elios. Met de komst van de Elios is het uitvoeren van visuele inspecties op moeilijk bereikbare plaatsen of besloten ruimtes middels drones sterk vereenvoudigd en beter beveiligd.


Hiermee is VTS nu een geautoriseerde distributeur van Flyability's Elios en Elios 2 producten, 's werelds eerste collision-tolerant drones.


"Door de unieke productlijn van Flyability toe te voegen aan ons aanbod kunnen we onze klanten nieuwe mogelijkheden bieden om hun werk veiliger en efficiënter te maken," zegt Ruben de Lange, CEO van Vortex Technology Services. "Flyability's innovatieve indoor drone technologie verlegt de grenzen van wat voorheen ondenkbaar was en draagt bij aan een veiligere werkomgeving. We zijn erg enthousiast over deze samenwerking."


Flyability

Het Zwitserse bedrijf Flyability ontwikkelt drones en randapparatuur die het mogelijk maakt om vluchten in risicovolle, gevaarlijke en besloten ruimtes uit te voeren. Flyability is al jaren marktleider op het gebied van indoor inspectie drones en heeft met de komst van de Elios 1, en later de Elios 2, een platform op de markt gebracht dat drone operaties naar een hoger niveau tilt.


In industrieën die regelmatig inspecties vereisen, zoals olie & gas, energie en chemie, is de Elios 2 dé oplossing voor het uitvoeren van interne, visuele inspecties. Dit toestel is volledig ontwikkelt om het vliegen in complexe omgevingen te vereenvoudigen. Het resultaat is dat mensen zonder enige ervaring in het vliegen met drones, en met minimale training, veilig inspecties kunnen uitvoeren met de Elios 2.


Inspecteurs hebben wereldwijd aanzienlijke besparingen gerealiseerd en downtimes voor asset owners verminderd, waardoor de inspectiekosten met maar liefst 90% zijn gedaald.

Tevens werd de noodzaak voor inspecteurs om besloten ruimtes te betreden sterk verminderd of zelfs overbodig. Hierdoor worden werkzaamheden in gevaarlijke en/of besloten ruimtes tot een minimum beperkt en de veiligheid aanzienlijk verhoogd.


Wij komen graag met u in contact om u te informeren over de Flyability producten. Wij voorzien in o.a. demo's, training, ondersteuning en advies. Indien gewenst bij u op locatie.


Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.Comments


bottom of page