top of page
percepto-basestation-airmax-landing.jpg

HARDWARE & MAINTENANCE

Om te kunnen voldoen aan de hoogwaardige veiligheids- en kwaliteitseisen werken wij uitsluitend met state of the art materiaal. Wij beschikken over geavanceerde luchtvaartuigen, payloads en randapparatuur voor de meest uiteenlopende toepassingen. Zo kunnen wij voorzien in volledige ondersteuning voor uw organisatie.

LUCHTVAARTUIGEN

DJI M300 RTK 

De DJI M300 RTK is het vlaggenschip uit de Enterprise range van marktleider DJI. Dit toestel is specifiek ontworpen voor vluchten in risicovolle omgevingen en is uitgevoerd met dubbele IMU’s (Inertial Measurement Unit), barometers, RTK antennes en kompassen. De DJI M300 RTK beschikt over een RTK module die het mogelijk maakt om zeer nauwkeurige metingen uit te kunnen voeren en om het risico op interferentie nabij magnetische velden aanzienlijk te verminderen. Tevens heeft de M300 RTK zes sensoren aan boord die op basis van infrarood licht de positie kunnen bepalen wanneer GNSS signalen beperkt of niet aanwezig zijn. 

Uniek is de maximale vliegtijd van 55 minuten en de mogelijkheid om drie payloads tegelijkertijd te installeren en te bedienen. Doordat de M300 RTK bestand is tegen windsnelheden tot 15 m/s (6 bft) is het toestel breed inzetbaar in uitdagende omstandigheden. 

 

Specs

Vliegtijd: max. 55 minuten

Maximaal startgewicht: 9 kg

Maximaal gewicht payload: 2.7 kg

Maximale snelheid: 83 km/h

Payload: Single Downward Gimbal, Dual Downward Gimbals, Single Upward Gimbal, Upward and Downward Gimbals, Triple Gimbals

DJI Inspire 2

De DJI Inspire 2 is ontwikkeld voor gebruik in de creatieve industrie en is het perfecte toestel voor hoogwaardige foto- en filmproducties. De Inspire 2 is mede dankzij de grote wendbaarheid en snelheid in staat om mensen, voertuigen en objecten op hoge snelheid in beeld te brengen. Uniek aan de Inspire 2 is dat deze een intrekbaar landingsgestel heeft waardoor de payload operator 360˚ vrij camerabeeld heeft, onafhankelijk van de vliegrichting van het toestel. De Inspire 2 is in staat om bestanden als RAW, ProRes en CinemaDNG op te slaan en dit maakt de DJI Inspire 2 hét toestel voor foto- en cinematografie. 

 

Specs

Vliegtijd: max. 27 minuten

Maximaal startgewicht: 4.2 kg

Maximaal gewicht payload: 810 gram

Maximale snelheid: 94 km/h

Payload: Single Downward Gimbal

DJI Zenmuse H20T 

De DJI Zenmuse H20T is een unieke multi-sensor payload met 4 geïntegreerde sensoren:

- Optische zoom (23x)

- Radiometrische infrarood (640x512 pixels)

- RGB wide camera (12 MP)

- Laser rangefinder (1200 meter range)

Doordat al deze sensoren in 1 gimbal geïntegreerd zijn bespaart dit gewicht en vliegtijd. Dit maakt de Zenmuse H20T een zeer efficiënte payload voor verschillende toepassingen waaronder gedetailleerde (industriële) inspecties, SAR missies (Search And Rescue), en thermografische inspecties. De Zenmuse H20T is naadloos integreerbaar met de DJI M300 RTK en is binnen enkele ogenblikken up and running.

 

Toepassing: Inspectie, Infrarood, SAR

Gewicht: 828 gram

Sensoren: Optische zoom, Radiometrische IR, RGB wide, Laser rangefinder

Werkt met: DJI M300 RTK

DJI Zenmuse X7

De DJI Zenmuse X7 is de payload voor hoogwaardige foto- en cinematografie. In combinatie met de DJI Inspire 2 is de X7 payload een perfecte all-in-one solution voor creatieve toepassingen. Middels de verwisselbare lenzen van 16 mm, 24 mm, 35 mm en 50 mm is de Zenmuse X7 geschikt voor een breed scala aan shots. De Zenmuse X7 is uitgerust met een Super35 sensor van 24 megapixels, heeft een brede dynamic range (14 stops) en is in staat om tot 6K CinemaDNG formaten op te slaan. 

 

Toepassing: Fotografie, Videografie

Gewicht: 449 gram (zonder lens)

Sensoren: RGB Super35 

Objectieven: 16 mm, 24 mm, 35 mm, 50 mm

Werkt met: DJI Inspire 2, DJI M300 RTK, DJI M200 Series V2

Insta360 Pro 2

360˚ foto- en videografie is een unieke manier voor het vastleggen van objecten, evenementen of sporten. De Pro 2 is het vlaggenschip van de fabrikant Insta360 en is voorzien van ongekende specificaties: 

- Resolutie tot 8K

- Mogelijkheid voor 360˚ livestreamen 

- Geschikt voor 8K 3D virtual reality

- Flowstate stabilisatie voor montage op dynamische platformen

- Afstandsbediening

- Naadloze stitching

De Insta 360 Pro 2 kan eenvoudig op een statief worden geplaatst, maar kan ook op een platform (bijvoorbeeld een drone) worden gemonteerd. Hierdoor wordt 360˚ foto en video naar een hoger niveau gebracht en ervaart u de wereld als kijker vanuit een uniek perspectief. De Insta 360 Pro 2 biedt ongekende mogelijkheden die voorheen niet denkbaar waren en geeft extra inzicht in de wereld om ons heen. 

 

Toepassing: 360˚ Fotografie, 360˚ Videografie, 360˚ Livestream

Gewicht: 1550 gram

Sensoren: 6 x F2.4 fisheye lenzen

Werkt met: DJI M300 RTK, DJI M600

bottom of page