top of page
DJI Zenmuse H20T mounted on the DJI M300 RTK close up shot

CURSUS EN TRAINING

Opleiding, kennis en ervaring zijn belangrijke factoren voor uw personeel. Dit geldt in het bijzonder voor piloten zodat zij good airmanship kunnen opbouwen en behouden. 

Vortex Technology Services biedt verschillende cursussen en trainingen om uw personeel te laten voldoen aan de laatste eisen.

Producttraining

Het is van groot belang voor de kwaliteit en veiligheid van uw operaties dat uw personeel het materiaal goed kent. Doordat de complexiteit van drones en randapparatuur in hoog tempo toeneemt, neemt ook de complexiteit van het gebruik toe.  De specialisten van Vortex Technology Services trainen uw personeel op alle ins en outs van het materiaal. Welke veiligheidsfuncties zijn er en hoe worden die geactiveerd? Hoe dient mijn camera of sensor ingesteld te worden om goede data in te winnen? In welke weersomstandigheden kan ik mijn materiaal gebruiken? Wij geven antwoord op al uw vragen en voorzien u van de laatste informatie.

On-site Training

Ieder scenario en/of locatie vraagt om een andere aanpak. Vortex Technology Services biedt on-site training om uw personeel voor te bereiden op complexe operaties. Wij behandelen ieder aspect van voorbereiding tot afronding en geven praktische tips en inzichten op een door u gekozen locatie. 

bottom of page